Sociální sítě
Nahoru

Na svět přichází Hennessy X.O Exclusive Collection VI

Jedná se o vynikající směs vyznačující se silnou a bohatou chutí. Neméně výjimečné je i metalické pouzdro ve zlaté barvě, které speciálně pro tento produkt navrhl izraelský umělec Arik Levy. Značka Hennessy navazuje na šestileté partnerství s izraelským designérem Arikem Levy a přináší další nezapomenutelný skvost, který ukrývá ikonický koňak X.O.

Vzácná karafa byla inspirována jedním z děl uznávaného umělce, jež nese název „Rock Grows“. V pořadí již šestá exkluzivní kolekce vzdává hold kreativní síle a tajemné alchymii koňaku Hennessy X.O. Pojetí koňaku zde odráží kouzlo vznešeného elixíru. Tento sběratelský kousek je kompletně vyroben z kovu. Karafa v tónech bílého a růžového zlata s lehce transparentním efektem klidně spočívá na skulpturálním podstavci.

Koňak je směsí více než 100 eaux-de-vie ze čtyř pečlivě zvolených pěstitelských oblastí. Nápoj byl původně vytvořen pouze pro soukromou spotřebu rodiny Hennessy. Díky své nevšednosti se ale postupem času začal vyvážet do celého světa. Limitovaná edice Hennessy X.O Exclusive Collection VI bude v prodeji od února.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.