Sociální sítě
Nahoru

Džentlmen na vodní hladině Frauscher 1017 GT

Pokud jste se rozhodli, že si pořídíte rychlý a spolehlivý člun, nic lepšího než Frauscher 1017 GT na trhu nenajdete. Tato loď vyhrála titul Evropský výkonný člun roku 2012 a po všech stránkách a každým centimetrem jen potvrzuje svou dokonalost. Loď o délce 999 cm, šířce 299 cm pohání dva motory o výkonu 300 – 430 koní. Paluba je přizpůsobena pro 8 osob. Pod dlouhou přídí se ukrývá luxusní zázemí a pod středovou konzolí toaleta.. Na zádi je prostor pro dvě opalovací lehátka. Maximální rychlost člunu je 58 uzlů. Cena základního modelu Frauscher 1017 GT začíná na 7 837 000 korunách, ovšem tato částka se může o několik set tisíc zvýšit, protože loď běžně rakouský výrobce přizpůsobuje zákazníkům na míru.

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.