Sociální sítě
Nahoru

Rychlé a stylové focení bez problémů

Rodina fotoaparátů Olympus se rozrostla o další přírůstek, který rozhodně ocení každý, kdo občas musí nechat svou zrcadlovku doma. Díky příjemným rozměrům se totiž snadno vejde do přihrádky pracovní tašky nebo kufříku při pracovních cestách, jakými jsou například veletrhy nebo výstavy, během kterých je nutné pořizovat dokumentaci. PEN Lite E-PL5 se svým kompaktním designem a moderní technologií navíc lehce poslouží i jako rodinný fotoaparát, který navíc umí jednoduše vyprodukovat prvotřídní fotografie a Full HD videa.Kompakt s možností výměny objektivů s sebou přináší nejvyšší obrazovou kvalitu v dané třídě fotoaparátů. Zamilovat si také lze výklopný dotykový displej nebo vestavěný stabilizátor obrazu, o kterém výrobce tvrdí, že zaručuje perfektně ostré snímky se všemi objektivy. Mezi další funkce patří i 12 uměleckých filtrů či přímé sdílení dat na sociálních sítích a webových stránkách s pomocí bezdrátové komunikace s chytrým telefonem nebo i tabletem.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.