Sociální sítě
Nahoru

Dražba hodinek Royal Oak Leo Messi od Audemars Piguet

Fotbaloví a hodinářští fanoušci mají jedinečnou šanci! Manufaktrua Audemars Piguet bude dražit hodinky Royal Oak Chronograph Leo Messi. Tento zcela unikátní kousek je vyrobený z platiny a je označen, jak jinak, než číslem 10. To tedy znamená jediné… možnost získat zcela unikátní kousek! Vydražené peníze poputují na konto nadace Leo Messi, která pomáhá dětem v rozvojových zemích. Očekávaná aukce se bude konat 11. května v Ženevě v aukční síni Sotheby’s. Zájemci, kteří v ten den nebudou mít cestu kolem, se mohou zúčastnit online.

Hodinky Royal Oak Chronograph Leo Messi 10/100 jsou přesně tím hodinářským kouskem, který bývá ze strany sběratelů dychtivě očekáván. Jsou součástí kolekce, jež byla představena v loňském roce. Limitovaná edice o 100 kusech nabízí varianty z tantalu a oceli a také zlata. Platinové Leo Messi jsou k dispozici v edici pouhých 100 kusů. Výrazné a elegantní zároveň – platinové pouzdro o průměru 41 mm dává vyniknout tmavě modrému číselníku s bílo-zlatými ručkami.

Leo Messi je ambasadorem švýcarských hodinek Audemars Piguet od roku 2010. Číslo 10 hrdě nosil jak na svém dresu v argentinském týmu, tak v klubu, kde hrál od svých 13 let.  Messi  je v rámci posledních čtyř let uznáván jako nejlepší fotbalista světa.

Pokud se obdivovatelé současné fotbalové legendy chtějí stát majiteli těchto zcela unikátních hodinek, mohou své dražební nabídky směřovat na aukční položku číslo 110. Vydražené peníze půjdou na konto nadace Leo Messi, která pomáhá dětem, jejichž životní situace jim nedovoluje plnit si své vlastní sny. Ten, kdo aukci vyhraje, získá nejenom lístky na fotbalový zápas Barcelony, ale také tričko s podpisem, dále originální náčrt hodinek, podepsaný Messim a Octavio Garicem, uměleckým ředitelem Audemars Piguet.  A pokud bude mít výherce aukce zájem, může se s legendárním fotbalistou setkat osobně.

Prodejní e-katalog bude na stránkách aukční síně k dispozici od 12. dubna 2013 (www.sothebys.com). V případě zájmu o zakoupení tištěného katalogu či stažení aplikace pro iPad lze navštívit stránky: http://www.sothebys.com/en/catalogues/buybrowse.html

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.