Sociální sítě
Nahoru

Nový drink, určen hlavně ženám, konečně odhalen

Českému trhu byla včera v noci odhalena novinka od Zlatopramenu inspirovaná slavnými koktejly, která zde dosud chyběla. Jedná se o míchaný nápoj s obsahem alkoholu 4 %. Odhalení tajemství nového party drinku s názvem MYSTERY si budou moci zákazníci vychutnat již v polovině dubna. MYSTERY je výborným aktivátorem každé správné zábavy. Spotřebitelé si mohou vybrat hned ze tří různých příchutí. Značka Zlatopramen tak rozšíří své portfolio o další kvalitní nápoj obsahující jen přírodní cukr z ovocných složek bez konzervantů.

MYSTERY, nový „ready to drink“ míchaný nápoj inspirovaný koktejly, budou mít čeští zákazníci možnost zakoupit ve třech populárních příchutích: Mango Mojito, Piña Colada a High Society. Značka Zlatopramen, průkopník v novinkách na českém trhu, se tak opět chystá udávat trend v oblasti ochucených pivních nápojů. Příchutě nového party drinku MYSTERY Zlatopramen vyvinul tak, aby oslovily především ženy, které hledají vhodnou alternativu k míchaným alkoholickým nápojům.

MYSTERY se 4 % alkoholu je bez konzervantů a umělých sladidel, doplněný o esenciální složky každého z vybraných koktejlů. Mango, grapefruit, ananas či kokosové mléko dokáží navodit tajemnou atmosféru kdykoli a kdekoli. MYSTERY se díky praktičnosti lahvového balení s twist off uzávěrem výborně hodí jak na party v baru, tak na večírek doma s přáteli.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.