Sociální sítě
Nahoru

Invicta Bolt Zeus Skeleton konečně k dostání

Ambice značky Invicta jsou stále vyšší a vyšší. Důkazem je neuvěřitelné rozšíření kolekcí o jedinečné modely, jakými jsou historicky vyhlížející Vintage Bomber nebo Subaqua NOMA V, která nedávno získala prestižní ocenění Red Dot Design Award 2013 za jedinečný vzhled. Do vyšších vod zamířily i modely Subaque Reserve Skeleton COSC nebo nové vzezření modelu Bolt Zeus Skeleton Gold Edition, který je postavený na mechanickém strojku, jež pod originální skeletonizací horních můstků a číselníku nabízí pohled do svého nitra. To tvoří švýcarský automatický kalibr Sellita SW200 doplněný o modul chronografu Dubois  Dépraz 293.

Co se týče extravagantně řešeného 53mm pouzdra z černěné oceli, tak na první pohled uhrane zlaceným ocelovým lankem kolem lunety, ale také ve své bočnici. Nechybí samozřejmě předimenzovaná tlačítka s obří šroubovací korunkou, která spolu se šroubovacím dýnkem zajišťuje 200 metrovou vodotěsnost.

Hodinky Invicta, které v Čechách propaguje Zbyněk Irgl, Petr Čajánek, Karel Abraham nebo Tomáš Hron, lze nejlépe vybírat v prostorách hodinářství Koscom. Vyobrazené modely Bolt Zeus Skeleton Gold Edition lze již nyní objednávat za cenu 91 665 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.