Sociální sítě
Nahoru

Hřejivá harmonie doteků v thajských masážních salonech Tawan

Probudit svou mysl a ucítit, jak vaším tělem znovu proudí blahodárná životní síla, díky které úspěšně zvládnete první měsíce nového roku. Na deseti místech po celé České republice lze najít prvotřídní thajské masážní salony Tawan. A protože Tawan znamená slunce, nechte si prozářit den. Relaxační a léčivé masáže vám dodají radost a tolik potřebnou energii.

 „Důraz na spokojenost, individuální potřeby a pohodlí klienta je pro nás prioritou. V našich salonech se snoubí styl a komfort s tradicí originálních thajských masáží,“ říká majitelka salonů Tawan Jiřina Forejtková. Obzvlášť velký důraz je kladen na výběr thajských masérek. Jsou velmi vlídné, mají bohaté zkušenosti a s úctou a pokorou předávají své masérské umění klientům. Aby mohl klient vnímat harmonii a krásu opravdu všemi smysly, nacházejí se masáží salony Tawan v exkluzivních prostředích výjimečných budov, nádherných hotelů a rezidencí. Ideální místo, kde si mohou klienti vychutnat dokonalé soukromí a luxus okamžiku uvolnění. A všechny starosti odplují někam daleko. Thajská masážní centra Tawan lze najít v Praze, Karlových Varech, Brně, v Hluboké nad Vltavou,  Mladé Boleslavi nebo Špindlerově Mlýně.

Na konci minulého roku přibyly do rodiny Tawan dva nové masážní salony. Pražskou nabídku obohatil noblesní wellness salon Tawan Italská. Nově zrekonstruovaná budovat na Praze 2 v Italské ulici č. 5 se stala domovem masážního a relaxačního centra, jehož interiér má moderní italský šarm. Čisté linie podtrhuje ušlechtilost použitých materiálů. Ale také přátelský usměvavý personál a snaha myslet na každičký detail – včetně parkovacích míst v podzemních garážích – vás nenechají na pochybách, že jste si přijeli užít opravdu dokonalý zážitek – nezaměnitelnou thajskou masáž podle vlastního výběru.

Počet thajských masážních center Tawan se rozrostl také na Moravě. Nový salon sídlí přímo v majestátním hotelu Barceló v centru Brna na Šilingrově náměstí. Radost a prožitek uvolnění pomocí thajské masáže si mohou vychutnat nejen hoteloví hosté, ale také všichni příchozí, kteří potřebují přestat aspoň na chvilku spěchat a na hodinku či dvě si užít příjemný relax uvolňující masáže.

Oba nové salony nabízejí masáže od těch klasických thajských přes ojedinělou masáž golfovými míčky až po pregnancy masáž pro nastávající maminky a voňavou relaxační čokoládovou masáž či oblíbené Slim a Detox masáže, které jsou opravdovým útokem na všechna vánoční kila. Masáž Detox zbaví vaše tělo napětí, bolesti a zvýší tělesnou výkonnost. Tělový zábal pomáhá odstranit nežádoucí toxiny. Thajské masérky pro ošetření používají unikátní kombinaci olejů z mořských řas. Budete odcházet s pocitem pročištění a svěžesti.

Masáž Slim zase napomáhá zeštíhlení a zpevnění problematických partií. Nejprve se můžete těšit na jemný peeling a zábal z přírodních bylinných produktů, které pomáhají odbourávat tuky. Speciální hmaty při masáži vyrovnávají také nenáviděnou pomerančovou kůži.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.