Sociální sítě
Nahoru

Na golf i do Pece pod Sněžkou

Čtyřhvězdičkový hotel Horizont v Peci pod Sněžkou připravil pro letošní golfovou sezónu tři atraktivní balíčky pro golfové nadšence. Ti si díky nim mohou užít hru na hřištích Mladé Buky a Nová Amerika za jedinečných podmínek.V podhůří Krkonoš trvá sice o něco déle, než sleze sníh a oschnou všechny greeny, ale trpělivost se určitě vyplatí. Balíčky s příznačnými názvy Birdie, Albatros a Hole in one vyjadřují nejen, jak dlouho si mohou golfisté užívat výhody nabízené hotelem Horizont, ale také množství her, které jsou v ceně balíčku.

Kromě nezbytného green fee na 18 jamek a ubytování je součástí balíčků také zasloužená relaxace a další služby a zážitky přímo v hotelu. Ten má v rukávu nejen dobře vybavené sport a wellness centrum, ale také špičkovou gastronomii, jejímž absolutním vrcholem je slavný Sky Club 18 v nejvyšším patře hotelu. Ten je tou správnou 19. jamkou na závěr každého golfového dne a dokáže uspokojit i ty nejnáročnější. Tabulka s přehledem balíčků je pak na www.hotelhorizont.cz.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.