Sociální sítě
Nahoru

Kabelka s tajemstvím

Italská firma s luxusní obuví a doplňky Baldinini představila v Paříži svoji novou kabelku. Anastasia – Secret Bag je předurčena stát se kabelkou, kterou všichni musí mít.  Zrodil se nový It-bag Baldinini! Je to prostě geniální nápad. Každá žena se někdy dostala do situace, kdy po dni v kanceláři a několika schůzkách pospíchala večer na koncert nebo do divadla. Ale do její kabelky se střevíčky na přezutí nevešly. A tak firma Baldinini navrhla řešení. Spodní část své nové kabelky s poetickým dívčím jménem Anastasia jednoduše oddělila. Vytvořila tak tajný prostor, kazetu, na úschovu čehokoliv. Třeba právě balerínek nebo lodiček, které dodají šarm každé „malé černé“ toaletě.

Kabelka Anastasia z nové kolekce pro jaro a léto má úžasně čisté linie. Jediné ucho vám umožní nosit tuto věrnou kamarádku na ruce či na rameni. Tajná spodní část je opticky oddělena použitím lesklého kovu s magnetickými patenty a zároveň uplatněním odlišného materiálu, ovšem ve stejné barevnosti. Horní část kabelky je vyrobena z na dotek velmi jemného telecího nubuku a dolní z lakované kůže. Vnitřek kabelky je polstrovaný a rozdělený do tří praktických částí. Jedna tato část je uzavíratelná na zip. Celou kabelku uzavřete magnetickým zavíráním. Anastasia je vybavena dvojitým dnem, které je potažené látkou a otevírá se kovovým pozlaceným zipem s dvojím zakončením.

Kabelka – Secret bag, s cenou jemně nad 21 000 Kč, doplní výborně každý look: klasický styl podtržený vysokými podpatky, stejně jako casual s balerínkami. Hodí se i pro neformální styl doplněný letními sandály. Váš outfit jednoznačně ozdobí a podtrhne.  Všechny čtyři základní barvy, v nichž se Anastasia vyrábí, jsou nádherným zážitkem pro oko. Verze Růžový ibišek je v barvě fuchsií, verze Akvamarín je světle modrá, verze Modř Capri v barvě půlnoční modré. Letošnímu létu budou dominovat klasické odstíny kůže, v té je vyrobena verze Zlato Sahary.

Dodejme jen, že kabelka měčící 30 x 26 x 15 cm bude k dostání v buticích značky, které se nachází v Praze 1, v ulici Široká 11 a Havířská 3, nebo v Karlových Varech v Parkhotelu Pupp, který patří mezi nejikoničtější budovy promenády.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.