Sociální sítě
Nahoru

Mystery uchvátilo i magazín Paparazzi

Exklusivita míchaného nápoje Mystery, který nedávno spatřil světlo českého trhu, neodolal ani přední český bulvární čtrnáctidenník Paparazzi. Na pravidelnou párty spojenou se křtem dalšího čísla, která se tentokráte bude odehrávat v pražském klubu Yes!, totiž domluvil první stovce návštěvníků drink zdarma. Tím samozřejmě vše nekončí. Spojení se značkou bude také provázet módní přehlídka moderovaná sexy kráskou Veronikou Saskovou, která se postará také o vyhlášení několika soutěží a vylosování jejich výherců.

Oblíbený magazín Paparazzi, jehož náklad stále roste a blíží se téměř 60 000, se rozhodl uspořádat oslavnou párty už v pátek 17. května. Na té jsou vítaní všichni čtenáři magazínu i portálu iLuxus, který se slavnými osobnostmi českého světa plánuje drobný projekt.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.