Gastro | 22.5.2013 | Marek Zelený

T.G.I. Friday´s Na Příkopě v novém kabátě

V září proběhne rekonstrukce nejstarší pobočky T. G. I. Friday´s v Čechách, která je v ulici Na Příkopě. Než sevšak podnik představí ve zcela novém designu, rozhodli se majitelé restaurace, jejíž kořeny sahají do New Yorku roku 1965, věnovat více než stovku původních originálních amerických artefaktů do dobročinné aukce. Pokud jste si tedy oblíbili některé z vlaječek ze Superbowlu nebo raději sošku Jacka Danielse či starobylý kávovar vystavený v interiéru  tohoto podniku, máte jedinečnou příležitost  mít je doma a zároveň pomoci dobré věci! Veškerý zisk totiž bude věnován na charitativní účely organizace Nadace Sluneční Paprsek. Celá rekonstrukce pak proběhne během jednoho měsíce a v říjnu restaurace přivítá velkolepou party v americkém stylu. Jak se povede moderní spojení New York stylu s americkou klasikou bude moci posoudit každý sám.
T.G.I. Friday´s však není pouhý  koktejl bar a restaurace, jedná se o místo, kde se dá zažít Ameriku všemi smysly a nezáleží na tom, jestli jste právě v Japonsku, Anglii nebo v Čechách. Poznáte atmosféru, kterou znáte možná jen z filmů a okusíte jedinečnou chuť originálních hamburgerů. Pro zajímavost, právě jejich menu se v současné chvíli rozšiřuje. Jejich tajemství totiž nespočívá pouze v originální receptuře, ale především ve výběru kvalitního hovězího masa. Vysokým nárokům dokonale vyhovuje plemeno skotu Black Angus chované na irských pastvinách. Odtud se nově maso dováží až do Prahy! Správná hrubost mletí pak umožní vyniknout jeho kvalitě, kterou poznáte již po prvním soustu.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz