Sociální sítě
Nahoru

Casa Serena znovu hole in one nezažila – ve hře byly hodinky za milion

Na prestižním soukromém golfovém hřišti Casa Serena proběhl 31. května 2013 již čtvrtý ročník turnaje Casa Serena Golf Cup, u kterého portál iLuxus nemohl chybět. Už v průběhu registrace necelé stovky hráčů po osmé hodině ranní to vypadalo, že natěšené hráče čeká hra v deštivém počasí, ale jako zázrakem se po registraci počasí umoudřilo. V 11 hodin tak mohl hladce proběhnout canon start za velmi příjemného polojasného počasí.

Během turnaje, který byl rozhodně organizačně na profesionální úrovni, byl k dispozici vynikající raut a pro hráče bylo připraveno občerstvení na jamkách 1 a 10. Mimo jamky zajišťovaly občerstvení golfové káry. Pro nejmenší zde byl připraven dětský koutek, kde byly pro děti připravené omalovánky, potřeby pro kreslení a různé stolní hry. Ratolesti nás ale převezly, protože na veškerou kreativní činnost, používaly svoje iPady. Pohybově aktivní děti si oblíbily skákací hrad. Pro „nehráče“ golfu byla k dispozici golfová akademie se špičkovými trenéry. Moderátor turnaje se do trénování správných odpalů pustil s takovou vervou, až si roztrhl svetr. Golfový turnaj skončil kolem 18 hodiny a o něco později došlo po celodenní náročné hře k očekávanému vyhlašování výsledků a předávání cen.

Jelikož byl hlavním mediálním partnerem magazín Top Class, jehož obří banner zdobil i balkónek clubhousu, mohl si každý z hráčů nejenom prolistovat jeho stránkami, ale také poměřit síly s jeho zástupcem. Na startu totiž nechyběl samouk, který svůj um vybrousil bez jakéhokoli trenéra. Jméno Robert Brožovský, který se dopracoval k singlovému handicapu 9,6, tak bylo možné objevit v první třetině výsledkové listiny. Zahrát však umí rozhodně lépe. „Hrálo se opravdu krásně. Musím přiznat, že hřiště bylo v perfektním stavu. Vytrvalý déšť před startem však promáčel některá místa, což celkovou hru ovlivnilo sice jen minimálně, ale rozhodně to bylo znát“ nechal se slyšet hned po ukončení turnaje.

S nadsázkou lze říci, že čas celodenního turnaje odpočítávala cena za hole in one – švýcarské hodinky Manufacture Tourbillon Grand Feu z rodinné manufaktury Frederique Constant. Ty byly během celého turnaje umístěny v zabezpečené vitríně, protože jejich hodnota dosahovala bez koruny celý jeden milion korun. Ani letos však na Casa Serena Golf Cupu hole in one nepadl, a tak si žádný z golfistů zlaté společenské hodinky se smaltovaným číselníkem a průhledem na tourbillon neodnesl.

Hlavní cenou pro vítěze byl golfový zájezd do Montady v Portugalsku, dále to bylo hodinky Festina, sady šperků Lotus Style, balíčky s luxusní biokávou Marley Coffee a tradiční dárkové balíčky od M2.C. Velmi zajímavou a netradiční cenou byly vlastnoručně podepsané míče od světoznámého brankáře Petra Čecha. Turnaje se mimo jiné zúčastnil také olympionik Tomáš Kraus, který se podílel na předávání cen, či Antonín Panenka a Světlana Nálepková.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.