Sociální sítě
Nahoru

Tawan slaví 7 let úspěchů

Luxusní thajské masážní salóny Tawan přinášejí již sedmý rok svým klientům nádherné zážitky plné uvolnění a regenerace. Masáže prováděné profesionálními a precizními thajskými masérkami přinášejí do často zamračeného a deštivého Česka tolik potřebné paprsky zářícího slunce. Nechte nabít svoje tělo novou energií a v myšlenkách se vydejte na bílé pláže dalekého Thajska provoněné vůní květin, santalového dřeva a nekonečného moře. K sedmému výročí připravil Tawan dvě zbrusu nové masáže – KOMBI a OFFICE Therapy.

Princip thajské masáže tkví v práci s vnitřními energetickými drahami, pomocí kterých je naše tělo zásobováno životní energií. Speciálně školené thajské masérky dokážou svými dlaněmi vytvářet šetrný, i když velmi účinný tlak na energetická centra. Masáží a protahováním se pak energie v našem organismu dostává do pohybu. Kromě rozproudění blahodárné životní síly je cílem pravé thajské masáže, tak jak ji provozují profesionální týmy v luxusních masážních salónech Tawan, také ulevit od stresu a napětí, zmírnit bolest, posílit rozjitřený nervový systém a obnovit vnitřní rovnováhu a harmonii těla i mysli.

To si ostatně klade za cíl i dvojice zbrusu nových masáží. Masáž KOMBI v sobě spojuje dva prvky. Oblíbenou tradiční masáž CLASSIC THAI, která se soustřeďuje zejména na namáhanou páteř a zbytek těla od pasu dolů, a voňavou olejovou masáž AROMA OIL. Ta přináší úlevu zejména horní polovině těla včetně končetin. Spojením typických znaků obou masáží do jediné – masáže KOMBI – se znásobí zdravotní benefity, stejně jako relaxační účinky.

Druhou novinkou je masáž OFFICE Therapy. Ocení ji zejména ti, kteří tráví většinu svého pracovního času před počítačem. Svaly jsou ztuhlé a vlivem nadměrného sezení zkrácené, sužují nás bolesti krční a bederní páteře. Díky masáži OFFICE Therapy se svaly uvolní, tělo se prokrví, vnitřní energie začíná proudit a bolesti zad mizí. „Jsme rádi, že můžeme oslavit sedmé výročí našich masážních salónů Tawan zavedením dvou nových masáží. Je to další důkaz, že spokojenost a potřeby zákazníků jsou dlouhodobě naší prioritou. Všem našim klientům moc děkujeme za obrovskou podporu,“ říká majitelka salónů Tawan Jiřina Forejtková.

Komfort, styl, dokonalé uvolnění a profesionální péči si mohou návštěvníci vychutnat již na devíti místech v České republice. Thajská masážní centra Tawan najdete v prostředí špičkových hotelů, nádherných budov a rezidencí v Praze, Karlových Varech, Brně a v Hluboké nad Vltavou. Ale také v mekkách sportu a golfu – v Mladé Boleslavi a ve Špindlerově mlýně.  

A Tawan má pro své klienty ještě jednu novou lahůdku. Ve wellness centru Tawan v pražské Italské ulici je možné navštívit luxusní manikúru a pedikúru Alessandro. Obzvlášť v letních měsících, kdy odhalujeme mnohem větší část svého těla, toužíme po tom, abychom vypadali skvěle. A pěstěné ruce korunované krásně upravenými a nalakovanými nehty jsou nevyhnutelně součástí našeho letního já. Stejně tak si péči zaslouží i naše nohy v sandálkách nebo lodičkách s otevřenou špičkou. V salónu Tawan Italská můžete vyzkoušet expresní manikúru, ale i třeba 90 minutovou wellness manikúru, kratší i déle trvající pěstící pedikúru, nebo třeba francouzské či permanentní lakování.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.