Sociální sítě
Nahoru

Hříšná chuť luxusu v restauraci OXO

Navštivte nově otevřenou restauraci, ve které se budete cítit  jako v sedmém nebi! Mimořádně atraktivní prostředí a vysoká profesionalita personálu řadí tento podnik k tomu nejlepšímu, co můžete v Praze zažít. Podnik, který je orientován na zákazníky a jejich naprostou spokojenost.

Chcete se cítit, jako filmová hvězda? Přijďte do restaurace OXO a vychutnejte si speciality východoasijské kuchyně v té nejvyšší kvalitě. Roman Hadrbolec – mezinárodně uznávaný šéfkuchař světových celebrit, jehož umění využívali takové osobnosti jako Arnold Schwarzenegger, Paul Newman, Jack Nicholson nebo Cher, pro vás sestavil jídelní lístek, který zaručuje nevšední kulinářský zážitek! Roman Hadrbolec také osobně zaškolil mezinárodní tým v čele s novozélandským šéfkuchařem Liamem Claringboldem, zastáncem filosofie Slow Food.  Tato myšlenka je opozicí proti globalizovanému stravování ve stylu fast–food, tedy průmyslové velkovýrobě potravin a standardizaci jejich chuti. Tým Liama Claringbolda  pracuje výhradně s kvalitními a čerstvými surovinami.

Vše v dokonalé souhře a harmonii, to je motto tohoto podniku. Špičkový design restaurace, který v sobě snoubí exotickou tvář s kontrastním minimalismem, je jedním z prvků, který dotváří celkový požitek z jídla. Pokrmy i nápoje jsou podávány odborně proškoleným personálem převážně formou zážitkové gastronomie. Oběd nebo večeře se pak stanou uměleckým zážitkem, který ve vás zanechá nesmazatelnou stopu.

Kromě kulinářských zážitků si také budete moci vyzkoušet originální drinky molekulární mixologie, která pro vás připraví nejedno gastronomické kouzlo. Své oblíbené nápoje a koktejly si tak můžete vychutnat ve formě želé, kaviárových kuliček či zmrzliny. Pro milovníky kvalitních vín vybrali someliéři restaurace OXO ta nejlepší z celého světa. Nemusíte tedy cestovat do Argentiny, Chile, Španělska, Francie nebo Austrálie, stačí si vybrat z vinného lístku a okusit to nejlepší z vyhlášených vinařských oblastí a přitom zůstat v centru Prahy.

Restaurace s kapacitou 60 osob je vhodná nejen pro obědy či večeře, ale i obchodní jednání, firemní večírky, oslavy nebo dokonce pořádání svateb. Při konání privátních akcí je možné rozložení restaurace na vaše přání pozměnit a kapacitu navýšit. Restaurace je samozřejmě nekuřácká a najdete ji nedaleko Masarykova nádraží. Parkování mají návštěvníci k dispozici 50 metrů od restaurace na hlídaném parkovišti.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.