Sociální sítě
Nahoru

Baldinini myslí na všechno – i na letní cesty

Léto už je v plném proudu! Čas cestování, dovolených a také jasných barev. Čas odhodit starosti stranou a užívat si života plnými doušky, a to ještě více než v průběhu každých dní láká prostě každého. Ale i uvolněné letní měsíce je nejlepší prožít v přítomnosti luxusního zboží, jež se vyznačuje nezaměnitelným designem a samozřejmě kvalitou. Firma Baldinini pro toto období nabízí nejen nádherné boty pro dámy i pány. Zároveň se může pyšnit širokou nabídkou doplňků, které si zamiluje opravdu každý. Italská firma Baldinini se proslavila luxusní obuví, u které již více než sto let dbá o naprosto špičkové řemeslné zpracování, nejvyšší kvalitu materiálů, ale také současné trendy v designu. Kromě výroby obuvi firma pod vedením současného majitele Gimmiho Baldinini programově rozšiřuje svůj sortiment i o stylové módní doplňky. Dámské kabelky, pánské tašky, peněženky, pásky, sluneční brýle, parfémy anebo třeba potřeby pro cestování, včetně populárních skořepinových kufrů či deštníků. Právě kompletní sortiment obuvi Baldinini, stejně jako i ostatní módní doplňky, je možné zakoupit ve dvou pražských Baldinini buticích – v Široké ulili 11 a Havířské 3. A také v Baldinini obchodě v Karlových Varech, který se nachází v areálu parkhotelu Pupp. V nabídce doplňků nechybí velmi praktické tzv. skořepinové kufry ve dvou velikostech a elegantní nadčasové šedé, černé a od podzimu malinové barvy. Díky čtyřem otočným kolečkům lze kufr ovládat ve všech směrech a vysunovací rukojeti jsou kufry velmi snadno ovladatelné. Sadu doplňuje půvabné černé příruční zavazadlo. Kufry, s cenovkou od pěti do osmi tisíc korun, jsou vyrobeny z velmi kvalitního plastu, který zaručuje pevnost a zároveň nízkou hmotnost zavazadla. Neopomenutelný je také populární písmenkový design celé sady. Hrou plasticky vyražených písmen různých velikostí se vytvářejí do sebe zapadající nápisy Baldinini. Zabudovaný TSA zámek je důležitý při cestování do Ameriky.

Před deštěm a nepřízní počasí vás ochrání krásně zpracované deštníky. I zde kladou návrháři firmy Baldinini důraz na nejmenší detaily – jak po stránce designu, tak praktičnosti. Velké deštníky s černým svrškem jsou na vnitřní straně zdobené do fialova laděnými ornamenty, jež připomínají stékající kapky deště. U skládací verze deštníku v bíločerné je opět použit písmenkový design. Rukojeti z průhledného plastu jsou velmi stylové a přitom pohodlné na držení. Jejich cena pak začíná na pouhých 1 599 Kč. Ať už si pro období dovolených v buticích Baldinini vyberete letní kozačky, nízké sandálky či balerínky, z pánských bot pak mokasíny či tenisky, vždy se můžete spolehnout, že vaše obuv bude nejen krásně vypadat, ale cestování v ní bude také nesmírně příjemné. Aby se v botách dobře chodilo, je jedním z nejdůležitějších kritérií firmy Baldinini.

Mezi dámskými botami na letní měsíce jsou hitem tenisky na platformě. Šesticentimetrový podpatek je zabudován uvnitř boty. A i přes detail šněrování typický pro boty sneakers neboli tenisky, je na vnitřním boku ještě všitý zip pro snadné obouvání. Zdobení roztomilými blyštivými kamínky na špičce a nad patou dodává botám hravost. K dostání jsou v několika barevných odstínech. K pohodlí při procházkách přispívá i pevná gumová podrážka. Jedinečné sandálky od společnosti Baldinini v několika základních i pastelových tónech jsou hitem letošního léta. Kombinace perfektní saffiano kůže a barevného ornamentu ve tvaru hvězdy je nezbytným doplňkem k letním dlouhým šatům, kalhotám, sukním i overalům.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.