Sociální sítě
Nahoru

Brána do světa chutí v podání restaurace Modrý zub

Thajsko – srdce jihovýchodní Asie, ale také stále oblíbenější destinace českých turistů. Přátelští lidé, nádherné moře s krásnými plážemi, úžasná tropická vegetace a buddhistické památky činí z této země skutečný ráj. Kdo jednou navštívil Thajsko a okusil pohostinnost místních, jistě si ho musel zamilovat. K jednomu z největších klenotů, které tato země nabízí, patří bezesporu i zdejší pestrá kuchyně. Kuchyně tisíce chutí a vůní. Také jste si mysleli, že za chutí této země budete muset cestovat téměř na druhý konec světa? Máme pro vás cestu daleko kratší – stačí navštívit Thajskou restauraci Modrý zub v samotném centru Prahy a nechat se unést do slunečných dnů této přívětivé země. Jednotlivé chody pro Vás uvaří zkušení kuchaři z Thajska a sousedního Laosu, kteří vědí lépe než kdo jiný, jak má pravé thajské jídlo chutnat. A protože Modrý zub dbá zejména na autentičnost thajské kuchyně, budete se tu při obědě nebo večeři cítit jako v centru Bankoku. Pokud jste si thajskou kuchyni oblíbili například během své dovolené, můžete přijít porovnat rozdíl v chuti jídel, která jsou vařená podle stejných receptur a přesto mezi nimi leží téměř dvanáct tisíc kilometrů. Vy, kteří jste tuto vyhlášenou kuchyni zatím neochutnali, přijďte vyzkoušet něco zcela nového a nevšedního. Srdečný personál vám rád poradí. Jste-li nováčkem v thajské kuchyni, překvapí Vás exotické koření, patříte-li mezi znalce, oceníte čerstvost surovin a poctivost zpracování. Na své si přijdou zejména milovníci pikantních jídel, kterých je zde opravdu velký výběr. A co je pro Thajskou kuchyni tak typické? „Především to jsou chutě, které tak dokonale kombinuje. Skvěle vyvažuje chutě sladké, slané, pálivé i kyselé, a tak se právem řadí mezi nejlepší ve světě„ říká manažerka restaurace.

Jídelní lístek nabízí jak tradiční pokrmy, tak i opravdové speciality, stačí si vybrat. Nový šéfkuchařský tým ve složení Buncherd Phosuwan a Khamteum Keosouvannasan pro vás připraví vždy čerstvé jídlo v té nejvyšší kvalitě. Tito výteční šéfkuchaři, specialisté na asijskou kuchyni, prošli řadou špičkových podniků od Japonska po Londýn, a v České republice působili v těch nejlepších asijských a thajských restauracích, jako jsou Rickshaw či Arzenal.

Více z rubriky Gastro

  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.