Sociální sítě
Nahoru

Unikátní sportovní obuv inspirovaná technologiemi Continental

Každý sportovec potvrdí, že kvalitní obuv je klíčová pro jeho komfort, bezpečí i výkon, stejně jako zkušení řidiči podobně ohodnotí pneumatiky, jež „obouvají“ na své automobily. Zimní pneumatika s plně vyváženými vlastnostmi při jízdě na sněhu, ledu i za mokra tak představuje základ, který autu, stejně jako obuv noze běžce, umožňuje stabilní pohyb na cestě. Specialisté společnosti Continental se proto rozhodli zúročit více než sto čtyřicet let zkušeností s výrobou gumárenských technologií a spojili síly s vývojáři firmy adidas. Společně vytvořili několik řad obuvi s podrážkou ze směsi inspirované vlastnostmi pneumatik, a to včetně například outdoorových bot Terrex, které jsou dostupné i na českém trhu. Zde zákazníci k nákupu pneumatik Continental do 20. listopadu navíc získají poukaz v hodnotě 500 Kč a slevu až 35 % na vybrané zboží adidas z prodejen A3 sport.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.