Sociální sítě
Nahoru

Hliníkové vstupní dveře: komfort po celá desetiletí

Vstupní dveře o majiteli bytu či domu vypovídají víc, než možná tušíte. Svou roli v prvním dojmu, který takové dveře na návštěvníka dělají, přitom nehraje roli jen vzhled, ale i funkčnost. Tedy to, zda jdou dveře hladce otevírat a zavírat, zda těsně doléhají, a zda dobře izolují teplo a zvuk.

To vše budou bez nadsázky splňovat každé jen trochu kvalitní nové dveře. Tím, co doopravdy odlišuje kvalitní vchodové dveře od zbytku, je životnost a vůbec doba, po kterou dveře vypadají a fungují stále jako první den po montáži.

Hliníkové dveře Felicity, Perito

Na západě už to ví, u nás se to učí

Právě pro svou téměř neomezenou životnost a bezchybné fungování jsou na západ od nás nejoblíbenější vchodové dveře z hliníku. Nemusí se nijak složitě udržovat, jsou nadstandardně bezpečné a výborně odolávají vnějším podmínkám. Padesát let používání pro ně nic není.

Hliníkové dveře Gloria a Marilynn, Perito

Konstrukční pevnost, přesnost a stálost samozřejmě vyžadují jak kvalitní materiály, tak precizní výrobu. I proto jsou hliníkové vchodové dveře dražší než například plastové nebo dřevěné. Vyšší investice se ale bezpečně vrátí mnoha roky bezproblémového používání.

Hliníkové dveře Suzette, Perito

Luxusní vzhled samozřejmostí

Každé hliníkové dveře mohou být originál. Výrobci nabízí doslova nepřeberné možnosti úprav designu – od imitací dřeva přes rámečky a drážkování až po dekorativní prosklení. Ostatně – podívejte se sami na novou řadu hliníkových vstupních dveří české firmy Perito.

Hliníkové dveře Maxine, Perito

Jak vybrat hliníkové vstupní dveře?

Zeptali jsme se výrobců, podle čeho se mají lidé při výběru hliníkových vchodových dveří orientovat. Všichni se shodli na následující trojici – referencích spokojených zákazníků, technických znalostech výrobce a ochotě prodejců pomoci. A ještě přidali jeden tip. Pokud objevíte na trhu nápadně levné hliníkové dveře, zbystřete. Řádově levnější dveře signalizují nekvalitní materiály a komponenty.

Kompletní nabídku hliníkových dveří najdete na webu Perito.eu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.