Sociální sítě
Nahoru

Dokonalá organizace vašich šperků: Šperkovnice Savoy

Objevte dokonalý doplněk pro vaše šperky: Exklusivní dvoupatrovou šperkovnici Savoy ručně vyrobenou z prvotřídní kůže a jemného semiše.

Představujeme dokonalou souhru luxusu a praktičnosti! Šperkovnice Savoy vám bude ideálním společníkem doma i na cestách. Horní patro šperkovnice obsahuje 25 cm dlouhý prostor pro prsteny, velkou čtvercovou přihrádku a dvě menší s polštářkovým víčkem. Spodní patro obsahuje dvě přihrádky pro řetízky a jednu velkou (15 x 15 cm) přihrádku. Šperkovnice se uzavírá na klíček s hedvábným střapcem.

Šperkovnice

Šperkovnice

Šperkovnice

Šperkovnice jsou dostupné v několika barevných provedeních, mezi nejoblíbenější patří hnědé a černé s fialovým semišem. Rozměry jsou: 9 x 28 x 19 cm

Luxusní šperkovnice

Kožené šperkovnice

Pokud byste šperkovnici rádi darovali, přijde zabalená v krásném dárkovém balení. Zakoupíte exklusivně v butiku Arde Style Shop na adrese www.arde.cz

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.