Sociální sítě
Nahoru

Celoskleněné dveře s hliníkovou konstrukcí – luxus, který vydrží

Také si pod pojmem celoskleněné dveře představíte něco křehkého? Nenechte se zmýlit. Nově na trhu najdete vstupní dveře, které křehce jen vypadají. Uvnitř se ale skrývá hliník, který vydrží několik desetiletí v perfektní kvalitě.

Tajemství se skrývá v technickém řešení. Při bližším prozkoumání totiž zjistíte, že vstupní dveře mají skleněný jen panel. Nosnou konstrukci tvoří klasický a pevný hliník. Dveře si tak zachovávají všechny dobré vlastnosti hliníku, ale přidávají lehkost a subtilnost skla.

Celoskleněné vchodové dveře prodává pod názvem Glas český výrobce Perito. Za jejich originálním vzhledem stojí přední čeští designéři; technickou stránku zase jistí výrobce s mnohaletou zkušeností. Výhodou je, že navržené varianty jsou jen orientační – dveře si na míru upravíte podle svých přání.

Bezpečné, trvanlivé a pevné

Mezi největší výhody podobných vstupních dveří patří dlouhá životnost, odolnost a neměnný tvar v horku i mrazech. Perfektní odolnost je vyvážena vyšší pořizovací cenou. Dveře jsou přece nejnamáhanějším prvkem v domě, proč je tedy nepořídit tak, aby vydržely?

Ne náhodou jsou hliníkové vchodové dveře v zemích západně od nás jasnou volbou. I při minimální údržbě budou totiž po mnoho let jako nové.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.