Sociální sítě
Nahoru

Cvičte tam, kde cvičí profesionálové

Vzhledem k tomu, že se blíží Vánoce, nebude od věci dostat se do kondice ještě předtím, než do sebe naládujeme všechny ty kapříky, saláty a další laskominy, které jsou pro nejoblíbenější svátky v roce typické. A protože máme problém s motivací a doma viditelných výsledků nedocílíme, rozhodli jsme se vám představit jednu z nejkvalitnějších posiloven v Praze.

Kentoya Fitness Praha je skvělé odrazové místo za dokonalou postavou. Nabízí propojení profesionálních služeb v moderně vybaveném prostředí s přátelskou atmosférou. Takže cvičení pro vás bude zábavou a ne přemlouváním do věci, kterou se vám dělat nechce. Kentoya fitness není zaměřena na určitou skupinku lidí, tady se postarají o každého nového klienta. Na cvičební ploše o rozloze 400 m čtverečních naleznete světoznámé posilovací stroje Grün sport, které uspokojí jak začátečníky, tak i zkušené kulturisty. Pro klienty jsou připraveny výhodné členské balíčky, jednorázové vstupné, nebo vstup zdarma pro ty, kteří si chtějí atmosféru v Kentoya fitness nejdříve vyzkoušet. A neměli byste opomenout místní solárko. Kentoya Fitness totiž není „jen“ fitko, ale oblíbené solárium Praha 10 s nejmodernějšími přístroji.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.