Sociální sítě
Nahoru

Omlazení s BOTU „VIP“ – kosmetické přípravky oceněné Zlatou medailí

Luxusní a vysoce účinná přírodní kosmetika Ericson Laboratoire vždy stojí na špici v oblasti kosmetických inovací. Nyní nabízí revoluční neinvazivní ošetření a jedinečné produkty na domácí péči. Chcete se zbavit vrásek, ale bojíte se injekcí? Právě pro vás je určena tato šoková terapie BOTU „VIP“ zaměřená na mimické vrásky.

Unikátní koncept tohoto ošetření umožňuje dosáhnout podobných výsledků jako v případě injekcí botulotoxinu, ovšem bez traumatizujícího podávání injekcí, bez bolesti, bez toxinů a bez rizika. Vysoce účinná molekula FILLOX®, obsažená v sérech a krémech řady BOTU „VIP“, zmenšuje svalové kontrakce a vyplňuje vrásky.  Vyvolává svalovou relaxaci, viditelně vyhlazuje mimické vrásky a dodává obličeji více uvolněný a mladistvý vzhled.

Zesílený účinek preparátů znásobuje další aktivní složka SYN®-AKE (molekula odvozená od hadího jedu), která vykazuje fascinující vlastnosti v oblasti kožní relaxace. Na základě klinických studií bylo ukázáno, že tato složka dokáže efektivně omezovat mimické vrásky. Navíc jsou všechny přípravky obohaceny koktejlem cenných látek, které působí proti tvorbě vrásek.

Tuto bezkonkurenční péči Ericson Laboratoire ohodnotila i Technická komise Interbeauty 2013 nejvyšším oceněním – Zlatou medailí.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.