Sociální sítě
Nahoru

Luxusní doplňky pro vášnivé fotografy

V posledních letech mnoho lidí doslova propadlo jednomu jedinému koníčku a tím je fotografování. Ač se může někdo zaměřovat na přírodu, druhý na architekturu a třetí na modely a modelky, cit a vášeň mají většinou všichni stejnou – a to velmi velkou. A právě tomuto svému koníčku tito lidé podřizují vše – čas, nebo i peníze na nové vybavení.

 

Udělejte jim radost originální dárkem

S blížícími vánočními svátky se doslova vybízí to, koupit náruživému fotografovi skutečně originální dárek, který s jeho koníčkem souvisí. Zatímco objektivy či filtry nemusí být z důvodu vaší neznalosti dobrou volbou, originální popruh je naopak tím, co rozhodně potěší. A zvláště v případech, kdy se jedná o jedinečný popruh pro fotoaparát iMO, který klade důraz na jedinou věc, a to originalitu. 

Řada vzorů a motivů

Vaši přátelé tak mohou vyhodit svůj stávající, tedy obyčejný a tuctový základní popruh, který dostali k fotoaparátu zdarma. Díky tomu novému, a to popruhu iMO, již svůj fotoaparát nedají z ruky. Volit lze třeba elegantní kombinaci modrých a bílých proužků, červených a černých kostek, nebo i modrou barvu s bílou lebkou – pro fotografy adrenalinových sportů jistě skvělá volba. Pro ty co však fotí klidnější kompozice lze vybírat i z řady elegantnějších popruhů. Ty však rozhodně nejsou to jediné, co může být tipem na originální dárek.

Celý den v přírodě? Přijde vhod termoska a hrnek

Mnoho fotografů má společnou ještě jednu věc, která s jejich vášní souvisí. Na dokonalý snímek jsou schopni čekat i několik hodin, a to i v extrémním počasí. Jisti jim zde přijde vhod termoska s horkým nápojem, které si mohou nalít do hrnku, který mohou mít také s sebou. Zdá se vám divné, proč o této samozřejmosti mluvíme s takovým zaujetím? Jelikož obojí jim můžete koupit, a to v jedinečném fotografickém designu. Obojí má totiž tvar i vzhled fotografického objektivu. V kombinaci sezmiňovaným popruhem se s těchto dárků mohou stát nezbytné prvky na každou fotografickou výpravu. Objevte e-shop STYLOVKY.cz a zakupte hrnek ve tvaru objektivu ještě dnes!

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.