Sociální sítě
Nahoru

Golfistka Spilková září na greenu i za volantem

Nejúspěšnější česká golfistka Klára Spilková oslavila 15. prosince sladkých devatenáct let. A oslava byla vskutku velkolepá! Jedním z gratulantů byl totiž její dlouhodobý partner, společnost Volvo Auto Czech. Mladá hráčka obdržela opravdu famózní dar, inovované Volvo XC60 v barvě bílé perleťové metalízy. Na slavnostní narozeninové párty převzala klíčky z rukou generálního ředitele Franka Versaevela. Party byla zároveň oslavou letošních Klářiných golfových úspěchů. Hezkému umístění v Dubaji předcházela 6. příčka v Anglii, 7. místo na Allianz Slovak Ladies Open a osmé na Lalla Meryem Cupu v Maroku. Jedenáctá skončila v Indii a v první dvacítce se letos umístila ještě na turnajích ve Skotsku a Turecku. V minulých dnech proto prostřednictvím svého trenéra Pavla Niče převzala od zástupců České asociace golfových profesionálů PGA plaketu „Nejlepší profesionální golfista roku 2013“. Klára měla již dříve možnost zbrusu novou XC60 otestovat a potvrdit si, že je na co se těšit. „Byla jsem spokojená už s XC60 modelového roku 2013, ale nová verze je ještě uhlazenější, v interiéru mě okamžitě zaujal jak nový adaptabilní digitální displej, tak i dřevěný obklad přístrojovky. Nejsou tam žádná tlačítka navíc, to mi vyhovuje. Baví mě i nový komunikační systém Sensus Connected Touch a samozřejmě prostorný kufr, kam se mi vejde bag s holemi i spousta dalších nezbytností na cesty. Prostě se nemůžu nabažit! A navíc oproti původní verzi drží líp v zatáčkách,“ vypočítává přednosti nového modelu.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.