Sociální sítě
Nahoru

Úsměv jako z reklamy! Jednoduché…

Nejen ve světě, ale i v Česku utrácí muži a ženy stále častěji za plastické operace. Liposukce, korekce povislých víček, úpravy nosu či zvětšování poprsí nejsou žádnou výjimkou. Chcete-li však vypadat bezchybně, nebude vám stačit jen „vyžehlený obličej“ a módní outfit. Jednoduše musíte začít od základu, a tím je krásný úsměv. A bez zdravých dásní a kvalitní péče o zuby zářivého úsměvu nedocílíte. Péči si rozhodně nevyplácí podceňovat. K největším chybám podle odborníků patří takzvané čištění na efekt. Hodně lidí má skvěle vyčištěný úsměv, zadním zubům však již nevěnují pozornost. Vedle techniky a času čištění je důležitý i výběr vhodného kartáčku a zubní pasty. Ideální pro zdravé dásně je například pasta Glucadent+. Obsahuje laktát hlinitý, který vykazuje adstringentní – stahující – účinek, beta – glukan chrání sliznici dutiny ústní a šalvějový olej přispívají ke snížení krvácivosti dásní a chránící je před škodlivými bakteriemi. Díky unikátnímu složení tak Glucadent+ zabraňuje nejen krvácivosti dásní, ale také začínající paradontóze i vzniku zubního kazu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.