Sociální sítě
Nahoru

Prim Manufacture 1949 v prodejně Koscom

Další značkou, která rozšíří portfolio nové reprezentativní prodejny hodinářství Koscom, bude Prim Manufacture 1949. Tato česká značka, vlastněná společností Elton hodinářská, stále více dbá na svou image a stále více pracuje na zdokonalení svých mechanických strojků a hodinek jako takových. Portál iLuxus.cz tak jako první přináší zprávu o zařazení valné části kolekce do trvalé nabídky tradičního a ryze českého obchodu, který se v nové podobě – v prostorách nákupní galerie Florentinum, otevře už 6. března. Po boku velkých jmen, jako je Perrelet, TAG Heuer, Frederique Constant, Oris nebo třeba Grand Seiko se tak budou hlásit o pozornost legendy, jako je Diplomat, Pavouk nebo model Sport, přičemž nebude chybět ani nově navržená linie Brusel, která je k dispozici, stejně jako ostatní společenské hodinky z Nového Města nad Metují, nejenom v oceli, také bílém zlatě či platině. V nabídce nebude chybět ani vojenská verze hodinek Prim Orlík II, o které jsme informovali už zde a zde, která se v posledních dvou letech stala velmi populární volbou tuzemských patriotů. Jejich rozměr z nich dělá perfektního společníka nejenom ke sportům, ale také na zápěstí při práci. Jejich bytelná konstrukce a uchycení pomocí šroubků ke kaučukovému řemínku z nich totiž dělají více než perfektního společníka.

Na fotografii jsou vyobrazené po boku jedinečné láhve rumu Sailor Jerry, kterou osobně podepsal ambasador značky pro celý svět Louis Lewis-Smith.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.