Právě od dnešního dne bude možné v útulných prostorách Chagall´s Club Restaurantu objednávat zcela nové menu sestavené šéfkuchařem Markem Procházkou. Ten se v luxusní restauraci v centru Prahy pracoval na pozici zástupce šéfkuchaře, ale konečně se odhodlal a přijal výzvu a tento post obsadil. Jeho ideje se tak mohou zhmotnit ve skutečnost a kulinářské vize proměnit v realitu. Nové menu, sestavené právě Markem Procházkou, jakoby přivolávalo léto, ale s jemným ohledem na složité chutě zimy, respektive jara. Zatímco příznivce lehkých jídel a vín zaujme carpaccio z chobotnice doprovázené fenyklem, cherry rajčátky, piniovými oříšky a citronovým vinegret z oleje Full Moon, tak pro vyznavače aromatických vín, jako je třeba australský Barking Owl, jsou připraveny jehněčí kotletky s hráškovým pyré, restovanou karotkou a jusem z konfitovaného česneku. Lehký oběd navíc dokáže zajistit perfektně připravený marinovaný mořský vlk, jehož jemnou chuť zvýrazní chutney z manga a máslový Chips! Pro opravdu náročné doporučujeme Montrachet klasifikace Grand Cru z vinic Louis Latou s cenovou 21 600 Kč! Ne každý je však vždy hladový a dokáže navíc ocenit celé nové menu nebo nové dezerty, jako je pana cotta z čaje Dammann, pomeranče, maracui a pistáciové zmrzliny. Právě z těchto důvodů tedy vzniklo i degustační menu. Novinkou je také tak zvané „small portion“ menu, ze kterého na své chuťové pohárky pyšní zákaznící mohou ochutnat více pokrmů z menu, a to formou malých degustačních porcí. Mohou si tak vytvořit své vlastní degustační menu nebo si prostě dát jen něco malého, když nemají hlad, ale jen chuť.