Zažijte symfonii chutí, vydejte se vstříc šťavnatým burgerům z nejlepšího amerického hovězího v doprovodu zralého francouzského sýra, završeného lupínky 24karátového zlata. Pravý americký steakhouse George Prime v Praze má na svém jídelníčku i zcela originální Oligarch Burgery, které se směle řadí do nejvyšší labužnické třídy. Maso – špičkové Wagyu provoněné arkansaským sluncem – pochází z americké farmy Morgana Davise.
„Samozřejmě si sami pečlivě vybíráme a meleme ty nejlepší kousky masa. Z nich si vlastnoručně mícháme náš mix na burgery. U nich je důležité zvolit správný podíl libového a tučnějšího masa. To je naše know-how, díky němuž docílíme jedinečné jemnosti, šťavnatosti a chuti,“ říká šéfkuchař Martin Hnilička.
K hovězímu se jemně vinou restovaná francouzská kachní játra foie gras, o výraznější tóny se stará normandský sýr Brillat Savarin, který zraje 1 až 2 týdny v jeskyni spolu s lanýžovým aioli. To vše rozjasňují plátky ryzího zlata jemně zahnízděné v sezamové bulce.
George Prime Steak restaurant přímo v centru Prahy, a to v ulici Platnéřská 19, nabízí také výběr hovězích steaků z kusů ve standardu Black Angus USDA Prime Beef zaručujícím prvotřídní kvalitu. Prostory restaurace mají moderní a čistý design od předních světových návrhářů. Unikátní enotéka restaurantu přitom skýtá možnost otevřít hodně drahá vína a ochutnat z nich třeba jen skleničku.