Sociální sítě
Nahoru

Salon ,,na samotě u lesa”

Někdy je centrum Prahy prostě daleko a s ním i luxusní kadeřnictví, kterými se jen hemží. To ovšem nemusí být žádná tragédie. Vlasy si lze nechat hýčkat i v luxusním kadeřnickém studiu Horizont, který je na samém okraji Berouna. Kadeřnictví Studio Horizont dokáže zaručit tu nejlepší péči o vlasy nejen díky vlasové kosmetice Framesi, Gestil a Paul Mitchell, ale především díky profesionálnímu přístupu. Péče zkušené kadeřnice vrátí vašim vlasům život, lesk a barvu. Dokonalé vybavení interiéru zaručeně naladí na správnou vlnu pohody a relaxace. V kadeřnictví jsou při mytí i finální úpravě vlasů používány regenerační vlasové masky a další profesionální vlasová kosmetika, kterou lze ve studiu také zakoupit. Na výběr je nepřeberné množství výrobků, se kterými kadeřnice ráda poradí. Kvalita studia je vysoká, a to především díky neustálému zdokonalování pomocí stáží, seminářů a přehlídek. K úplné spokojenosti je zde garantován vždy osobní přístup ihned při vstupu. O pozornost klientů je zde však postaráno i při čekání na krásný moderní účes pro každou příležitost. Na rozdíl od ostatních salonů, jež nabízejí tradičně luxusní magazíny, jakým je i Top Class či Top Cars pro čekající pány, zde imponují displeje s módními hodinkami, které vyrábí švýcarská Jowissa z keramiky, nebo noži Victorinox. Oficiální stránky kadeřnictví však prozradí víc, přičemž rezervace je možné domlouvat na čísle 731 168 161.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.