Sociální sítě
Nahoru

Burgery s plátky z ryzího zlata

Zažijte symfonii chutí, vydejte se vstříc šťavnatým burgerům z nejlepšího amerického hovězího v doprovodu zralého francouzského sýra, završeného lupínky 24karátového zlata. Pravý americký steakhouse George Prime v Praze má na svém jídelníčku i zcela originální Oligarch Burgery, které se směle řadí do nejvyšší labužnické třídy. Maso – špičkové Wagyu provoněné arkansaským sluncem – pochází z americké farmy Morgana Davise.

Samozřejmě si sami pečlivě vybíráme a meleme ty nejlepší kousky masa. Z nich si vlastnoručně mícháme náš mix na burgery. U nich je důležité zvolit správný podíl libového a tučnějšího masa. To je naše know-how, díky němuž docílíme jedinečné jemnosti, šťavnatosti a chuti,“ říká šéfkuchař Martin Hnilička.

K hovězímu se jemně vinou restovaná francouzská kachní játra foie gras, o výraznější tóny se stará normandský sýr Brillat Savarin, který zraje 1 až 2 týdny v jeskyni spolu s lanýžovým aioli. To vše rozjasňují plátky ryzího zlata jemně zahnízděné v sezamové bulce.

George Prime Steak restaurant přímo v centru Prahy, a to v ulici Platnéřská 19, nabízí také výběr hovězích steaků z kusů ve standardu Black Angus USDA Prime Beef zaručujícím prvotřídní kvalitu. Prostory restaurace mají moderní a čistý design od předních světových návrhářů. Unikátní enotéka restaurantu přitom skýtá možnost otevřít hodně drahá vína a ochutnat z nich třeba jen skleničku.

Více z rubriky Degustace

  • Chivas 18 má svůj stroj

    Ve světě přímo posedlém rychlostí, hledáním zkratek a okamžitým požitkem našel skotský výrobce luxusní whisky Chivas způsob, jak lidem připomenout, že...

    Jan Pešek1.11.2018
  • Grand Jour de Champagne ve znamení růstu

    Zájem o letošní XII. ročník prestižního festivalu šampaňského Grand Jour de Champagne 2018 je enormní a bez nadsázky lze říci, že...

    Jan Pešek27.10.2018
  • Hříšné chutě v klášteře: Kalina Anežka

    Oblíbený ateliér kuchařské alchymie Miroslava Kaliny změnil svou adresu. Po několika letech, kdy lákal svými téměř kultovními recepty na glazovaný telecí...

    Jan Lidmaňský24.9.2018
  • Degustační menu v Bistro Kaprova

    Oblíbené Bistro Kaprova, které najdete v nedaleko Staroměstského náměstí v Praze, připravilo pro své hosty speciální degustační večeři, jež bude průřezem...

    Libka Safr10.9.2018
  • Chřestová sezóna v Mlýnci vypukla

    Pokud jde o nejlahodnější a nejoblíbenější jarní zeleninu, určitě vítězí chřest. Jeho sezona je však bohužel krátká, začíná v dubnu a...

    Jan Pešek7.5.2018
  • Vzácná návštěva v Hergetově Cihelně

    Už příští týden, a to v úterý 10. dubna od 19 hodine, se promění prostory Hergetovy Cihelny v centrum milovníků vína....

    Jan Pešek3.4.2018
  • Kampa Park a menu vyhlížející jaro

    Oblíbený televizní MasterChef Marek Raditsch připravil ve své „domovské“ restauraci Kampa Park nové menu, které dokonale ilustruje jeho kuchařskou filozofii. Zkušený...

    Jan Pešek20.3.2018
  • Metropole České republiky ožije v květnu festivalem Praha pije víno

    I v letošním roce bude Praha opět pít víno, a to už popáté. Od 18. do 19. května 2018 se v prostorách...

    Jan Pešek13.3.2018
  • Restaurant Ungelt plánuje večeři s unikátním hostem

    Na sobotu 24.3.2018 naplánoval svatostánek chutí Ungelt v samotném srdci Prahy speciální degustační večer s vinařem Jeanem Gardiesem, jehož návštěvu lze...

    Jan Pešek4.3.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.