Sociální sítě
Nahoru

Burgery s plátky z ryzího zlata

Zažijte symfonii chutí, vydejte se vstříc šťavnatým burgerům z nejlepšího amerického hovězího v doprovodu zralého francouzského sýra, završeného lupínky 24karátového zlata. Pravý americký steakhouse George Prime v Praze má na svém jídelníčku i zcela originální Oligarch Burgery, které se směle řadí do nejvyšší labužnické třídy. Maso – špičkové Wagyu provoněné arkansaským sluncem – pochází z americké farmy Morgana Davise.

Samozřejmě si sami pečlivě vybíráme a meleme ty nejlepší kousky masa. Z nich si vlastnoručně mícháme náš mix na burgery. U nich je důležité zvolit správný podíl libového a tučnějšího masa. To je naše know-how, díky němuž docílíme jedinečné jemnosti, šťavnatosti a chuti,“ říká šéfkuchař Martin Hnilička.

K hovězímu se jemně vinou restovaná francouzská kachní játra foie gras, o výraznější tóny se stará normandský sýr Brillat Savarin, který zraje 1 až 2 týdny v jeskyni spolu s lanýžovým aioli. To vše rozjasňují plátky ryzího zlata jemně zahnízděné v sezamové bulce.

George Prime Steak restaurant přímo v centru Prahy, a to v ulici Platnéřská 19, nabízí také výběr hovězích steaků z kusů ve standardu Black Angus USDA Prime Beef zaručujícím prvotřídní kvalitu. Prostory restaurace mají moderní a čistý design od předních světových návrhářů. Unikátní enotéka restaurantu přitom skýtá možnost otevřít hodně drahá vína a ochutnat z nich třeba jen skleničku.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.