Sociální sítě
Nahoru

Dokonalá příprava na léto

Pokud vás už nebaví neustálá bolestivá depilace a hledáte praktické, rychlé a konečné řešení, pak může být zajímavou volbou nový systém IPL6000F společnosti Remington. Zařízení funguje na technologii velmi intenzivních světelných impulzů (IPL – Intense Pulsed Light), které ničí vlasové folikuly. IPL6000F, s cenovkou pouhých 10 199 Kč, je možné bez problémů použít na trvalé odstranění chloupků na obličeji (pouze pro dámy – pod lícní kostí), nohách, rukou, podpaží, oblasti bikin, zádech, hrudníku či ramenou. Bezbolestná technologie rychlého světelného záblesku IPL, stejná technologie, jakou využívají profesionální salony, kliniky a dermatologové, nabízí klinicky ověřený účinek v domácích podmínkách. Integrovaný senzor pleti zajistí, že aplikace bude prováděna pouze na vhodném typu pokožky. Nová křemičitá žárovka s dlouhou životností nabízí až na 65 000 záblesků a tedy dlouhou životnost. Remington IPL6000F nabízí dva režimy chodu – Multi-Flash (pro ošetření větších míst) a Single-Flash (detailní použití). V balení nechybí ani obličejový nástavec pro chloupky v obličeji. Celkově majitelku či majitele IPL6000F potěší bezesporu také rychlé navrácení nákladů na pořízení. Cena ošetření s pomocí IPL by v salónu při větší aplikaci záhy překročila cenu systému Remington. Navíc aplikace v domácích podmínkách samozřejmě nabízí větší pohodlí. Nyní navíc s možností využití akce „60 DAY MONEY BACK GUARANTEE“, kdy v průběhu 60 dní má zákazník možnost IPL6000F vrátit, pokud s ním nebude spokojen.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.