Sociální sítě
Nahoru

Francouzský brunch v Chagall´s Club Restaurantu

Nový šéfkuchař Marek Procházka se rozhodl vyjít vstříc žádostem hostů a pro první povelikonoční neděli připravil zcela jedinečný francouzský brunch. O svátcích totiž nemá každý možnost se sejít se svými přáteli a tak jediná neděle, která odděluje velikonoční svátky od svátků Prvního máje a potažmo Dne vítězství, může být zasvěcena právě jim.

Pro neděli 27. dubna vzniklo menu skládající se z bufetu, hlavních chodů i dezertů a to za 950 Kč na osobu, přičemž pro vinné párování bude nutné doplatit 350 Kč, případně 750 Kč dle druhů vín. Aby však setkání s přáteli mohlo probíhat s absolutním klidem a zákazníci nemuseli řešit své děti, tak ty mají (do 12ti let) celý brunch zdarma.

Kromě tradičních croissantů, sladkého pečiva a domácích džemů potěší v nabídce bufetu marinovaný uzený losos, koprový créme fraiche, quiche s kozím sýrem nebo francouzský tatarský biftek. Ti co preferují v žaludku raději teplé jídlo určitě ocení slavnou francouzskou cibulovou polévku nebo různé omelety. Favoritem portálu iLuxus.cz jsou však kachní rillettes a čekankový salát se sýrem s modrou plísní a s vlašskými ořechy.

Ze servírovaných chodů určitě nelze vynechat hovězí po Burgundsku nebo hovězí roštěná pečená na nízkou teplotu doplněná variací brambor. Pozornosti určitě neunikne foie gras steak a námi doporučovaná rybí bouillabaisse s omáčkou Rouille, ke které doporučujeme místní Chabli Damane des Malandes.

Co dodat? Snad jen, že francouzský brunch v Kozí ulici na Starém Městě se koná od 11 hodin.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.