Sociální sítě
Nahoru

Houba budoucnosti? Rozhodně housenice!

Housenice čínská je vzácná tibetská houba, která je obyvateli zemí Dálného Východu využívána už více než 15 století. Má omlazující účinky, pomáhá při léčbě mnoha nemocí a působí jako přírodní antibiotikum. Vysoký krevní tlak, astma, špatné trávení, únava nebo snad deprese? Cordyceps, jak se této houbě také říká, nabízí možnost, jak dát těmto a také mnoha dalším nepříjemnostem sbohem. Tento klenot tradiční čínské medicíny způsobí, že vaše YIN a YANG budou vyrovnané. A to ještě zdaleka není vše! Sportujete? Cordyceps Vašemu tělu dodá energii a vytrvalost. Nezoufejte, abyste mohli účinky housenice vyzkoušet, nemusíte vyrazit do krajin vzdáleného Tibetu. Webové stránky puntura.cz tuto cestu příjemně zkrátí. Puntura, společnost, která je na českém trhu necelý rok, je zastáncem kultu zdravého životního stylu. Produkty, které prodává, pocházejí od 100% spolehlivých dodavatelů a jsou zpracovávány velmi šetrně. A navíc, neříká se u nás, že jídlo si dokážeme užít nejenom chutí, ale také pohledem? Potravinové doplňky Puntura to splňují do puntíku. Kvalitní produkty si totiž zaslouží i krásné balení. Jsou distribuovány v lahvičkách z tmavého farmaceutického skla, které jsou balené v elegantních krabičkách z recyklovaného papíru.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.