Sociální sítě
Nahoru

Dekorační látky španělské firmy Grupo Lamadrid v Česku

Filosofií designérského studia Comeinterior je vytvářet ucelené návrhy soukromých a komerčních interiérů, ale zároveň nabízet českým klientům nábytek, svítidla, tapety, závěsy a dekorační látky excelentních světových značek. Comeinterior zastupuje také proslulou španělskou skupinu Grupo Lamadrid. Ta sdružuje dvě hlavní značky Güell Lamadrid a Les Créations de la Maison, jež vyrábějí čarokrásné potahové látky. Ať už jsou použity na čalounění sedacího nábytku, potahování polštářů či výrobu elegantních závěsů, stanou se pravou perlou každého interiéru. Moderního i klasického. Jednotlivé kolekce dekoračních a potahových látek od značek Güell Lamadrid a Les Créations de la Maison spolu výborně komunikují, doplňují se a dají se vzájemně kombinovat. Široká škála barev, tisků a vzorů v kolekcích Güell Lamadrid zvýrazní a vyzdvihují tlumenější pruhy, kostky i jednobarevné látky luxusních kolekcí značky Les Créations de la Maison. Fakt, že některé kolekce mají pořadové číslo II. svědčí o tom, že jde o velmi populární dekorační látky nádherných designů. V nich se snoubí kromě vzhledu také kvalita provedení, příznivá cena a vysoký bezpečnostní standard. Látky jsou rezistentní vůči požáru. Při vytváření interiéru je ve studiu Comeinterior kladen absolutní důraz na individuální potřeby a vkus zákazníka. I v případě dekoračních tkanin pro čalounění, závěsy a potahy musí být z čeho vybírat. Značka Güell Lamadrid vás možná naláká na měkoučké a elegantní samety z kolekce Charlot, pomocí nichž lze vytvořit čalounění a dekorace v retro stylu. V kolekci Midhight najdete damašky s půvabnými květinovými obrazci vystupujícími v plastických proužcích z podkladové látky. Tyrkys na bílé, zlatá a lila na krémové barvě. Florální motivy můžete zkombinovat s pruhy z téže kolekce.

Designový zážitek a hlavně trvanlivý potahový materiál vhodný i na velmi zatěžovaný sedací nábytek přinášejí syntetické kůže z kolekce Music hall. Oficiálnější ráz hodící se především do komerčních či velmi moderních prostor pak nabízejí tkaniny z kolekce Denmark se svými šik odstíny šedivé, fialové.

Jako magnet na oči působí látky z kolekce Kingdom, do které můžete kompletně obléci svůj obývací pokoj. Geometrické až kubistické vzory v černé na tmavě šedé vystoupí výrazně na čalounění pohovky, se kterou vzorně ladí stříbřitě bílé těžké závěsy od stropu po podlahu, jež zdobí geometrické vzory ve zlatavě žluté. A black&white polštářek bude pověstnou třešničkou na dortu.

Svého pokračování se v produkci druhé ze značek Les Création de la maison dočkala kolekce Gentleman II. Svůdné, trendy, sofistikované a přitom klasické – jako pravý gentleman. To jsou tkaniny výrazné struktury z měkkého vlákna s vlasem, tzv. žinilky. Lněné látky s drobnými proužky či látky bez vzoru jsou skvělé pro kombinace s kostkami a květinami v kolekci Smart & Casual. Damaškovým látkám kralují béžová, šedá, krémová a hnědá. Na stoprocentně lněnou bázi jsou pomocí sprejování tištěné široké pruhy v kolekci Bohemia. Své „dvojky“ se dočkala také proslavená kolekce Rolling Stone II. Zahrnuje tkaniny ve výrazné žlutohnědé, modré, šedé a červené s jasně vystupující strukturou tkaní.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.