Sociální sítě
Nahoru

Barbour pro Land Rover

Dvě britské ikony, značky Barbour a Land Rover, spolupracují na návrhu oblečení pro sezónu podzim/zima 2014. Výsledkem tohoto partnerství je kolekce pánského a dámského oblečení jednoduše nazvaná Barbour for Land Rover. Ta je určena pro zákazníky, kteří mají vysoké nároky na kvalitu zpracování. Společnými jmenovateli kolekce jsou design, spolehlivost a styl. Kolekce byla inspirována moderním designem značky Land Rover, britskou krajinou a tradicemi obou značek. V kolekci se kombinují propracované tvary s jasně rozpoznatelným střihem značky Barbour, luxus a detaily s moderními prvky. Oblečení má zajistit především pohodlí. Z kolekce Barbour for Land Rover si zákazníci mohou vybírat z kabátů, prošívaných dek, bund bez rukávů, úpletů, doplňků a sad zavazadel. Mezi značkami Barbour a Land Rover je velká synergie. Jedná se o zavedené značky s mnohaletou tradicí, proslulé nenápadnou elegancí, které jsou synonymem pro britskou krajinu. Bezkonkurenční pověst obou našich značek je založena na dlouhé historii tvorby výrobků nejvyšší kvality. Tato tvorba kombinuje moderní inovace s tradicí a dědictvím. Oblečení od Barbour je víceúčelové, luxusní a stylové,“ uvedl Steve Buck, Managing Director, Barbour. Obě značky spolu skvěle ladí. Perfektně se hodí do jakéhokoliv terénu i do jakéhokoliv počasí. To umožňuje zákazníkům vyrazit ven stylově a pohodlně bez ohledu na počasí,“ doplnil Robin Colgan, Land Rover Global Brand Director.

Kolekce bude k dispozici od srpna 2014. Zákazníci si mohou jednotlivé kousky oblečení objednat přes distribuční kanály obou značek po celém světě.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.