Sociální sítě
Nahoru

Někdy stačí „jenom“ alarm

Česká značka Jablotron vyvinula jednoduché ovládání domácích alarmů. K tomu slouží panel se stavebnicovou architekturou. Podle velikosti domu a požadovaných funkcí se přesně na míru složí sestava ovládacích segmentů. Ty umožňují zapínat střežení jednotlivých částí domu, vyslat tísňový signál, nebo ovládat spotřebiče. Segmenty mají jasnou logiku semaforu v podobě zelené a červené signálky. Jde o jednoduchý a přitom revoluční princip umožňující vyhodnotit stav systému jediným pohledem. Dosavadní alarmy stresovali své majitele složitostí a nepřehledností. Jablotron 100 přináší řešení, které je srozumitelné, logické a hlavně upřednostňuje reálné potřeby uživatelů. Stačí jen stisknout požadované tlačítko a přiložit svůj identifikační čip. Alarm lze použít jak v malém bytě, tak třeba i ve velké firmě, která má mnoho různých oddělení a stovky zaměstnanců. Autorem propracovaného vzhledu je renomovaný český designér Jan Tuček. Možnost kombinovat v sestavě bezdrátové a sběrnicové prvky umožňuje šetrnou instalaci systému. Jablotron 100 používá nejmodernější komunikační metody a protokol s nejvyšší mírou spolehlivosti. Je dodáván včetně odborné montáže a se službou úplné ochrany. Systém je navíc pojištěn proti selhání a Jablotron garantuje jeho bezplatný servis na dobu 7 let. Cena se odvíjí od velikosti bytu nebo domu a počtu zabezpečovacích prvků. Kompletní zabezpečení bytu stojí okolo 20 tisíc korun, patrový dům se zajištěním všech přístupů okolo 38 tisíc korun. Můžete si vyzkoušet střežení objektu na tři měsíce zdarma bez dalších závazků.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.