Sociální sítě
Nahoru

Vinobraní u Máchova jezera

V sobotu 30. 8. od 14:00 začíná již třetí ročník vinobraní v areálu hotelu Port u Máchova jezera. I letos lze očekávat ojedinělou kombinaci čerstvého burčáku a skvělých vín moravských vinařů, atraktivního prostředí Máchova jezera a pestrého doprovodného programu. Ten, kdo sem zavítal i v předchozích letech, již ví, že kromě dobrého pití a jídla, se může těšit na odpoledne plné zábavy pro dospělé i pro děti. Hlavní partner akce, Vinné sklepy Valtice – Chateau Valtice, doveze bílý i růžový burčák a široký výběr vín nejen z vlastní produkce, ale i z vinařství Kovács. Atmosféru bude zpříjemňovat skupina NaEx-band, kterou stylově doplní moravská cimbálová muzika Fjertůšek, a to až do večerních hodin. Po celé odpoledne si návštěvníci budou moci bezplatně užívat okružní plavby lodí Hynek po Máchově jezeře, učit se žonglování či jiné kejklířské praktiky. Mražené speciality a dřeně značky Dione doveze firma Agrimex, která je již tradičně bude po celou dobu akce nabízet za symbolické ceny.

Více z rubriky Degustace

  • Degustace v PRU58

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích je gastronomickým klenotem. Vzdušný prostor plný květin po příchodu vyvolává pocit, že člověk vstoupil do asijské...

    Marek Zelený21.3.2022
  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.