V sobotu 30. 8. od 14:00 začíná již třetí ročník vinobraní v areálu hotelu Port u Máchova jezera. I letos lze očekávat ojedinělou kombinaci čerstvého burčáku a skvělých vín moravských vinařů, atraktivního prostředí Máchova jezera a pestrého doprovodného programu. Ten, kdo sem zavítal i v předchozích letech, již ví, že kromě dobrého pití a jídla, se může těšit na odpoledne plné zábavy pro dospělé i pro děti. Hlavní partner akce, Vinné sklepy Valtice – Chateau Valtice, doveze bílý i růžový burčák a široký výběr vín nejen z vlastní produkce, ale i z vinařství Kovács. Atmosféru bude zpříjemňovat skupina NaEx-band, kterou stylově doplní moravská cimbálová muzika Fjertůšek, a to až do večerních hodin. Po celé odpoledne si návštěvníci budou moci bezplatně užívat okružní plavby lodí Hynek po Máchově jezeře, učit se žonglování či jiné kejklířské praktiky. Mražené speciality a dřeně značky Dione doveze firma Agrimex, která je již tradičně bude po celou dobu akce nabízet za symbolické ceny.
Více z rubriky Degustace
-
Japonská gastronomie s dechberoucím výhledem na Prahu
Střešní terasa hotelu Four Seasons se na letní sezónu opět promění v japonskou restauraci MIRU, kde mohou místní i hoteloví hosté...
21.5.2024 -
Bubliny, kaviár, lanýž a ústřice v PRU58
21. května 2024 od 18:00 do 21:00 se uskuteční neobvyklá akce ve vyhlášené restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Jak samotný název...
16.5.2024 -
Objevte kouzlo italských vín ve stylu Apelace 21
V samém srdci Prahy se nachází restaurace Apelace 21, o níž jsme psali zde – nicméně, je známá svým unikátním přístupem...
6.5.2024 -
Poslední večeře na Titanicu – tentokrát bez ledové koupele
Kreativně, moderně, a hlavně v bezpečí. Vyhlášená restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro...
26.4.2024 -
Indický michelinský šéfkuchař Himanshu Saini rozšířil partnery manufaktury Jaeger-LeCoultre
Projekt Made of Makers od Jaeger-LeCoultre spojuje umělce z různých oborů mimo hodinářství, aby rozšířil hranice dialogu mezi hodinářstvím a uměním....
10.4.2024 -
Mečoun a Ústřice v PRU58
Gastronomická show v PRU58 se blíží. Již 16.4.2024 od 18:00 se restaurace promění v divadlo, kde na pódiu vystoupí v hlavní...
8.4.2024 -
Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21
Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...
4.4.2024 -
Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence
Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...
25.3.2024 -
Deer s novým kreativním menu
Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...
18.3.2024