Sociální sítě
Nahoru

Hamilton uvádí americkou klasiku Pan Europe

Prestižní hodinářská značka amerického původu obohacuje svou linii American Classic o moderní hodinky pro milovníky starých časů. Vintážní vzhled však s sebou nese technologický pokrok, který ocení hlavně hodinářští aficionados. Zcela nového tříručkového provedení v automatu se letos dočkal legendární Pan Europ, s cenovkou pouhých 22 000 Kč, uvedený poprvé v roce 1971, kdy byl jedním z prvních automatických chronografů. Dynamika a styl generace roku 2014 je podpořená zcela novým kalibrem H-30 s 80-ti hodinovou rezervou chodu a atraktivním sportovním designem. Moderní barevné kombinace a materiály činí z původního modelu poutavou časomíru, která je k dispozici ve čtyřech provedeních: šedý nebo modrý číselník s červenými detaily doplňuje buď pruhovaný tah z pevně tkané textilie nebo černý kožený řemínek s kruhovými výřezy a červenou podšívkou. Kulaté pouzdro z leštěné oceli velikosti 42 mm rámuje kontrastní otočná luneta.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.