Sociální sítě
Nahoru

Pojišťovny se utkaly na greenu

Netradičně, na golfovém hřišti, došlo k poslednímu souboji pojišťoven. Výjimečně nešlo o pojistné sazby, ale o utkání v rámci Insurer of the Green 2014. Turnaj na českém trhu působících pojišťoven vyhrála i letos Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP).

Insurer of the Green 2014 se už čtyři roky těší velkému zájmu. Sportovně-společenské klání se odehrálo v Golf Resortu Karlštejn, o vítězství v hlavní kategorii se ucházelo jedenáct týmů. ČPP vyhrála turnaj potřetí za sebou, a tak cenu v podobě putovního poháru ze skláren v Nižboru, získala do úschovy natrvalo.

Tři hráči z vítězného kvarteta ČPP: zleva Tomáš Ženíšek, generální ředitel pojišťovny Jaroslav Besperát a Ivan Dvořák. Na snímku chybí Miroslav Holub

Hodně jsme trénovali a vyplatilo se nám to. Jsem rád, že jsme si vedli stejně dobře, jako si vedeme v pojišťovnictví,“ glosoval úspěch s pohárem v rukou generální ředitel ČPP Jaroslav Besperát.

Organizátory i partnery turnaje potěšila především tradičně skvělá atmosféra. „Jsem rád, že jsme titulárním partnerem Insurer of the Green, protože je to každoročně skvěle organizovaný turnaj, nebojím se říct, že nejlepší u nás,“ loučil se na Karlštejně Radim Lukeš ze společnosti Partners. A výsledky hlavní kategorie? 1. ČPP 143 bodů (Jaroslav Besperát, Ivan Dvořák, Miroslav Holub, Tomáš Ženíšek), 2. D.A.S 95, 3. Generali 89, 4. UNIQA 88, 5. Slavia 78, 6. Allianz 76. (Pozn.: celkový zisk družstva tvoří dva nejlepší brutto výsledky/brutto body + netto výsledky třetího a čtvrtého hráče).

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.