Sociální sítě
Nahoru

Bell & Ross představil keramickou verzi svých BR03

Hodinky z dílny Bell & Ross jsou vyjimečné zejména tím, že splňují nároky a požadavky všech, kteří pracují v extrémních a adrenalinových podmínkách. Díky svému unikátnímu profesionálnímu využití si tak získaly velkou popularitu mezi astronauty, bojovými piloty, profesionálními potapěči, pyrotechniky a elitními policisty. Ve snaze vytvořit ideální funkční hodinky, Bell & Ross spolupracuje s řadou hodinářů, odborníků a designérů, ale i s profesionálními letci. A právě takto vzniknul zcela nový koncept hodinek jako funkčního profesního přístroje. V rámci této jedinečné letecké kolekce představuje Bell & Ross nový model BR 03 Ceramic Instrument Watch, který je inspirován leteckým designem, přesností a spolehlivostí palubních přístrojů letadel a ztělesňuje tak filosofii značky, kde funkčnost řídí design. Díky vývoji zcela nového výrobního procesu a použití high-tech keramiky jako výrobního materiálu, Bell & Ross i nadále zůstává průkopníkem v oblasti leteckého a vojenského hodinářství. Vzhledem k tomu, že je keramika jedním z nejtvrdších materiálů na světě, snadno tak vzdoruje opotřebení, poškození a dokáže odolávat extrémním podmínkám. Zároveň je ale keramika lehká, velmi pevná a také hypoalergenní. Snadno se nosí a okamžitě se přizpůsobí tělesné teplotě. Model BR 03 Ceramic je tvořen keramickým pouzdrem, které chrání integrovaný hodinový strojek, ocelovým pouzdrem, krytem a keramickým dýnkem. Použití high-tech keramiky na vnější straně hodinek zajišťuje jejich pevnost a voděodolnost. Inspirován leteckým designem a funkčností, BR 03 Ceramic zcela splňuje nároky profesionálních letců. Matná černá povrchová úprava pouzdra optimalizuje čtení ciferníku a zabraňuje odrazu. Funkční design, černý ciferník, velké bílé číslice a fotoluminiscenční vrstva umožňují okamžité čtení času jak ve dne, tak i v noci. Modely z této letecké kolekce nejsou určeny výhradně profesionálním uživatelům, ale staly se kultovními kousky mnoha sběratelů. Vybaven vysoce kvalitním švýcarským strojkem, model BR 03 Ceramic naprosto splňuje čtyři základní principy pro extrémní a profesionální využití: čitelnost, funkčnost, přesnost a spolehlivost. Ciferník o průměru 42 milimetrů je vhodný pro každou velikost. Použití nových high-tech materiálů a inovativních postupů spolu s jedinečným a funkčním designem řadí BR 03 Ceramic Instrument Watch k ikonám, které překonávají své hranice. – Unikátní modely hodinek BR 03 Ceramic Instrument Watch jsou již nyní dostupné exkluzivně v butiku Bell & Ross na Staroměstském náměstí.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.