Sociální sítě
Nahoru

Michael Vorba opětovně zazářil

Víkendová podzimní cena Brna, v rámci Masaryk Racing Days, se nesla pro českého pilota Michaela Vorbu v tom nejlepším světle. Pilot propagující hodinářskou značku Certina dojel v předposledním závodu českého a slovenského mistrovství automobilů v kvalifikaci hned třetí, a to z dvou desítek posádek, které stály na startovním roštu.

Přestože celý víkend pršelo, usmálo se na účastníky vytrvalostních Endurance Race štěstí. Chvilku před závodem totiž pršet přestalo. Trať začala usychat už po několika odjetých kolech, takže se Ferrari 458 Challenge, kterým závod Lubomír Jakubík rozjížděl, během chvilky dostal na první místo. Po vystřídání se Michael Vorba držel stále na prvním místě, před koncem závodu však musel zajet vyměnit pneumatiky a natankovat benzín, protože by jej jinak nezvládl dokončit. Přesto všechno se mu podařilo prvenství udržet a závod pro dvojici týmu RPD Racing vyhrát. Blahopřejeme; a to i partnerům v čele se švýcarskou značkou Certina, která se ve světě motorů angažuje už dlouhá léta.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.