Sociální sítě
Nahoru

Drsný tourbillon Bell & Ross v butiku

Všem milovníkům hodinek s aviatickou duší se musí rozbušit srdce. Do pražského butiku Bell & Ross na Staroměstském náměstí dorazily hodinky jen pro ty nejnáročnější. Exkluzivní model BR 01 Tourbillon vycházející z manufakturní sekce značky, který krášlí růžové zlato. A jeho cena? Ta je příznačná jeho vzácnosti, totiž 3 100 000 Kč. Model BR 01 Tourbillon Pink Gold & Titanium obsahuje čtyři integrované komplikace. Tourbillon, který garantuje svou přesnost tím, že eliminuje vliv gravitační síly ve svislé poloze. Takzvaný „Trust index“ zajišťuje zobrazení skutečnosti, zda lze strojku v daný okamžik věřit, respektive indikuje možnost přetažení pera a tím pádem možnost předcházení se, což vychází z torzního napětí pera. S tím samozřejmě úzce souvisí indikátor rezervy nátahu chodu, jenž je umístěn na devíti hodinách. Poslední komplikací strojku s karbonovou základnou je rozložení ruček ve stylu regulátoru. To znamená, že ručky jsou oddělené a nevycházejí ze stejné středové hřídele. Hodinová je na pozici 12, minutová v centru a sekundová spolu s logem značky tvoří vrchní část klece minutového tourbillonu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.