Sociální sítě
Nahoru

Dobročinné náramky Tie Your Emotion

Emoce nás provázejí celým životem. Stejně jako umění milovat vychází z něhy tvořící energii, která následně graduje v nesmírnou vášeň, tak nedokáže vzplanout čistá láska bez sdílení těch pravých okamžiků. LOVE… City ovlivňují naše chování, a na něj reaguje zase okolí. Vždy je tu však někdo po vašem boku. Mnohdy o něm třeba ani nevíte a přesto vás střeží jako anděl strážný. BELIEVE.. Proto nejintimnější stránkou citu bude vždy křehká důvěra, kterou si stejně jako oddanost střežme v srdci a opatrujme. FOREVER…

Šperk je poslem příběhu, který vzniká při darování. Je vzpomínkou a spolu s ní přináší pocity radosti a štěstí. Zlacený stříbrný kroužek, který je dominantou náramku ze šňůrek, asociuje bezpečí, zatímco v něj vsazený Český granát připomíná náš původ. Nápisy Love, Believe a Forever pak jen vyjadřují emoce a navždy připomínají slastné chvíle. A ne jen osobní. Z prodeje každého v Čechách vyrobeného náramku „Tie your emotion“ je navíc předurčeno 20 Kč nadaci Zdeňka Milera.

Více z rubriky Aukce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.