Sociální sítě
Nahoru

K nákupu vozu VIP zájezd na Australian Open 2015

Kia slaví 20 let na českém trhu, a proto musí mít i letošní zima pořádné grády: Pokud využijete výhodných cen a pořídíte si do 12. prosince jeden z terénních sporťáků Sorento nebo Sportage, můžete vyhrát i VIP zájezd na špičkový tenisový turnaj do Austrálie pro dvě osoby. Vítěz soutěže o zájezd na Australian Open 2015 odletí v lednu i s doprovodem na 4 dny do Melbourne, kde je pro oba připraven atraktivní program včetně návštěvy turnaje a tenisového zákulisí. Soutěžit může každý, kdo si v daném termínu pořídí nový model Sorento nebo Sportage. Tyto špičkové, výkonné a elegantní SUV s bohatou výbavou mohou nyní zájemci o bezpečnou, a zároveň stylovou jízdu získat za zvýhodněnou cenu – stačí navštívit výstavu 4 x 4 Drive, která se koná na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu od 27. do 30. listopadu 2014. Užijte si tedy letošní zimu naplno – při zimních radovánkách na zasněžených horách, kam vás bezpečně vyveze jeden z terénních sporťáků Sorento nebo Sportage, ale zároveň také v teple australského slunce na tom nejlepším světovém tenise! Společnost KIA MOTORS CZECH působí na českém trhu od dubna roku 1994. Za dobu své existence na českém trhu prodala více než 75 000 vozů. Kia má v České republice 68 autorizovaných prodejních a servisních míst a patří jí 8. místo na trhu. Mezi českými řidiči si vozy této značky získaly vysoký kredit především díky bezpečnosti a skvělému designu, za který Kia obdržela řadu prestižních cen – např. ocenění Red Dot Design za svůj prémiový sedan cee´d. Sponzoruje žákovský fotbal a úzce spolupracuje s Nadací Naše dítě. Ve světě Kia vyrábí ročně více než 2,7 milionu automobilů v 10 výrobních a montážních závodech v 5 zemích. Ty jsou následně prodávány prostřednictvím sítě distributorů a dealerů ve 150 zemích celého světa. Kia má dnes více než 48 000 zaměstnanců a vykazuje roční obrat přes 42 miliard USD. Je hlavním partnerem tenisového grandslamového turnaje Australian Open a také oficiálním automobilovým partnerem fotbalové organizace FIFA – řídící orgán FIFA World Cup.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.