Sociální sítě
Nahoru

Soutěž o adventní brunch v restauraci Midtown Grill hotelu Prague Marriott

Prague Marriott Hotel zahajuje letošní vánoční sezónu v americkém stylu. Od konce listopadu si můžete v jeho restauraci Midtown Grill užívat sérii speciálních brunchů, odpoledních čajů či večeří podávaných formou bufetu, včetně výběru sezónních pokrmů, koktejlů a záplavy vánočního veselí. Sváteční sezónu odstartuje typicky americký svátek, Den díkuvzdání, na který bude podávána speciální večeře včetně tradičního krocana. V průběhu adventu budete mít dokonce příležitost potkat i Santu Clause!

Adventní brunche patří mezi oblíbené slavnostní události v restauraci Midtown Grill, a protože se jejich čas blíží, můžete si o jeden takový zasoutěžit. Portál iLuxus.cz má pro vás poukázku pro 2 osoby na brunch v termínu dle vlastního výběru z následujících možností – 29.11., 30.11., 13.12., 14.12., 20.12. a 21.12. Brunch probíhá vždy od 12 do 15 hodin formou bufetu, ke kterému patří také welcome drink a neomezená konzumace nealkoholických nápojů, piva a domácího vína. Pestrou nabídku lahůdek skvěle okoření živá hudba, která je nedílnou součástí brunchů.

Děti se mohou v průběhu brunche setkat také se Santou Clausem a předat mu svá vánoční přání. Santa zavítá letos poprvé do zimního království hotelu Prague Marriott, kde bude po celé adventní období až do Štědrého dne, aby kouzlil dětem úsměvy na tvářích. Každý všední den bude čekat na své malé návštěvníky od 15 do 17 hodin, o víkendu od 12 do 15 hodin.

K účasti v soutěži vám stačí správně zodpovědět naši otázku, a to do 28. listopadu. Od kdy je Jan Wiesner šéfkuchařem restaurace Midtown Grill hotelu Prague Marriott? Své odpovědi posílejte na soutez.iLuxus@rf-hobby.cz. Aby soutěžení nebylo tak složité, lze si navíc vybrat z následujících možností:

a) Od roku 1997

b) Od roku 2007

c) Od roku 2014

A protože se nezadržitelně blíží hlavní sezóna nákupů vánočních dárků, přidáváme vám ještě tip na dárky plné zážitků od hotelů Marriott v ČR. V pátek 28. listopadu proběhne speciální jednodenní akce s názvem Black Friday, v průběhu které bude možné pořídit poukázky na služby hotelů Marriott v ČR za poloviční cenu. Sebe nebo své blízké tak můžete obdarovat poukázkou do jedné z restaurací hotelů Marriott – Midtown Grill (V Celnici 8, Praha 1), Purple Basil (Lucemburská 46, Praha 3), Pils’n’Grill (Sady 5. května 57, Plzeň), pozvat je na ochutnávku do nově otevřeného Bourbon Baru (V Celnici 8, Praha 1) se širokou nabídkou světoznámých značek bourbon whisky nebo si můžete dopřát luxus jedinečným pobytem v prezidentském apartmá hotelu Prague Marriott. Všechny poukázky pořídíte v tento den s 50% slevou. Tak neváhejte! Poukázky bude možné uplatnit od 29. listopadu do 28. března 2015!

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.