Sociální sítě
Nahoru

Přichází jeden z nejmoudřejších telefonů

Dlouho očekávaný model MEIZU MX4, s cenovkou 9 500 K4, je již dostupný také na Českém trhu. Tento špičkově vybavený telefon elegantně kombinuje nejmodernější dostupné technologie z dílen JDI, Sharp, Sony a Mediatek. Uživatelům nabízí jednoduché efektivní ovládání a doslova audiovizuální hody. Zaujme jemným minimalistickým designem a dokonalým zpracováním s použitím vysoce kvalitních a odolných materiálů.

MEIZU MX4 je vybaven full HD displejem velikosti 5,36 palců. Díky odlehčeným materiálům těla a inteligentnímu designu je stále jedním z nejtenčích a nejlehčích telefonů na trhu. Displej dosahuje nejvyšších možných úrovní jasu, kontrastu i barevné škály a kvalita prohlížení internetu, fotografií, videí, hraní her a práce s aplikacemi v tomto ohledu nemá konkurenci. Na displeji se budou moci uživatelé kochat mimo jiné i fotografiemi, které na telefonu pořídí fotoaparátem od Sony. Rozlišení 20,7 Mpx a rychlost zaostření 0,3 sekundy jsou zárukou, že perfektní fotografie nikomu neunikne. I videa ctí nejvyšší kvalitu – mají úroveň rozlišení 4K. Dále se Meizu MX4 může pochlubit super výkonným procesorem Mediatek, který zajišťuje hladký chod mnoha aplikací najednou a zároveň je úspornější z hlediska energie. Energie a její efektivní spotřeba je u Meizu vždy až na prvním místě – MX4 je vybaven vysokokapacitní baterií Sony. Zdokonalený je i nový operační systém Flyme 4.0 – žádné zbytečné triky, MEIZU sází na jednoduchost a efektivitu ovládání. Tomu vládne jedno jediné tlačítko. Chytrá lišta – Smart bar s nejpoužívanějšími aplikacemi je vždy „po ruce“. Přehlednost a v neposlední řadě i krásný design plný barev vás nadchne již po prvním pohlazení displeje. Z praktického hlediska stojí za zmínku také perfektní kvalita zvuku či super jednoduchá synchronizace dat.

Meizu MX4 je dokonale vyvážený – těžký kalibr z hlediska vybavení a výkonu, ovšem v designu a provedení lehoučký a tenký.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.