Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte elektronice ochranu a luxus

Značka Samsonite se snaží uspokojit nejenom vášnivé cestovatele, ale také pracovně vytížené jedince, kteří ke své práci denně využívají počítač či tablet. Pokud jdete s dobou a notebook využíváte denně, je nová kolekce určena právě vám. Business Tech, to je novinka, která dokonale vystihuje spojení moderní, výrazné linie, elegantního designu a praktičnosti. Tvorbě této kolekce byla věnována ta nejdůkladnější péče a nebyl opomenut jediný detail. Zavazadla, tašky i batoh jsou vybaveny vnitřní ochrannou lamelou, která chrání před nežádoucími nárazy a je schopná absorbovat otřesy. Další uspořádání zavazadel a vnitřní organizér jsou uživatelsky promyšlené. Vše budete mít po ruce cestou do kanceláře i na pracovní schůzce. Nylon v kombinaci s kůží působí velmi elegantně. Kovové přezky jsou nejen zajímavým detailem, ale také důkazem kvalitního zpracování. Kolekce Business Tech se stane zkrátka vaším stálým a spolehlivým obchodním partnerem.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.