Sociální sítě
Nahoru

Nová DS5: Zosobnění značky DS

Avantgardní styl, dynamické chování, elegance a péče o detail, hi-tech technologie… nová DS 5 má veškeré atributy současných i budoucích vozů DS. DS 5 je prvním vozem samostatné značky DS a její vlajkovou lodí. Vůz dostal novou přední masku a další nové prvky, které z něj dělají pravou „déesku“! Mezi novinky, které se u nové DS 5 objevují vedle prvků, jež proslavily jeho předchůdkyni, jako je nezařaditelný tvar, design exteriéru a nevšední interiér (elegance do posledního detailu a místo řidiče ve stylu kokpitu letadla), patří svislá a propracovaná maska chladiče s logem DS uprostřed, světlomety Xenon Full LED, dotykový displej poslední generace, výkonné motory… Vůz DS 5 ovlivnil zákazníky od Evropy po Čínu. Nová DS 5 klade laťku ještě výš. Nabízí novou přední masku, stále avantgardní styl, eleganci a péči o detail, dynamické a pohodové chování ve stylu DS a vynikající úroveň technologií pro lepší design a funkce. Krátce řečeno jde o vůz, který vás uhrane…

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.