Kosmetika | 16.2.2015 | Marek Zelený

Omlazující mandlová péče od L’Occitane

Mandlovníky jsou jedny z prvních stromů, které na jaře rozkvétají. Jakmile skončí zima, jejich míza se rozproudí a podporuje růst pupenů a jejich přeměnu v květy. Značka L’Occitane se jejich úžasnou regenerační silou inspirovala a vytvořila novou řadu omlazujících přípravků, které účinně bojují proti pěti hlavním příznakům stárnutí pokožky vašeho těla – vysušení, oslabení, vrásnění, nedokonalostem a nedostatku pružnosti.
Omlazující tělové sérum Mandle
Sametové sérum kombinuje účinek omlazujícího komplexu z mandlovníku se silou vitamínu C. Výsledkem je vyhlazená pokožka s mladistvým vzhledem.
Textura tělového séra je inspirována pleťovými přípravky a velmi lehce se vstřebává. Pokožku zanechává neuvěřitelně hebkou a provoněnou květinově-pudrovým nádechem kvetoucích mandlovníků.
Aplikuje se 2x denně na pokožku celého těla, obzvlášť pečlivě pak na místa vystavená nepříznivým vnějším vlivům (výstřih, paže). Zesiluje účinky Omlazujícího tělového balzámu Mandle.
Omlazující tělový balzám Mandle
Hutná sametová textura tohoto omlazujícího tělového balzámu dodává pokožce okamžitě po aplikaci báječný pocit plnosti, hebkosti a zpevnění. Složení plné aktivních látek je zaměřeno na řešení všech známek stárnutí pokožky těla. Pravidelná aplikace tělového balzámu redukuje zvrásnění i nedokonalosti pokožky, intenzivně ji vyživuje, vyhlazuje a zanechává viditelně mladší.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz