Sociální sítě
Nahoru

Originální bytové textilie

Comeinterior, odborník na luxusní interiéry sídlící na Praze 6, přivádí nově na český trh světově známou značku Alhambra. Na svůj relativně nízký věk má za sebou tato španělská společnost velmi působivou historii. Za necelých čtyřicet let svého fungování stihla proniknout do více než 100 zemí a ve světě bytových textilií a decoru interiérů si vybudovat renomé především díky vysoké kvalitě svých produktů a jejich originálnímu designu. Tento rok Alhambra přichází se šesti zcela novými kolekcemi: Marais, Allure, Sapori, Country garden, Stone age a Lineage. Spojují v sobě vše, co je společnosti vlastní – tedy důraz na kvalitu a design, ale každá z nich zároveň dýchá a žije svým vlastním životem. Za každou naleznete jiný příběh a každá dokáže vkusně doplnit, zútulnit, barevně sladit či naopak rozzářit jiný typ interiéru. Hlavním společným znakem všech spokojených zákazníků této značky jsou vysoké nároky na kvalitu bydlení. Pokud jste s nimi v tomto za jedno, můžete nyní těmto krásným bytovým doplňkům otevřít dveře svého domova i vy.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.